Katalog Maszyn

Zastosowanie: Mieszałki łopatkowe

Mieszałka łopatkowa

Zastosowanie: Mieszałka łopatkowa przeznaczona jest do mieszania farszów w zakładach mięsnych, wędliniarskich, garmażeryjnych, rybnych, warzywno-owocowych, cukierniczych.

Budowa:
Stabilna i masywna konstrukcja wykonana stali nierdzewnej. W urządzeniu zastosowano podwójny system łopatek mieszających, które pozwalają na dokładne i równomierne mieszanie wszystkich składników farszu. Higieniczne i ergonomiczne wykonanie, zapewnia łatwą obsługę, czyszczenie i konserwację. Duży zakres zastosowań przez odpowiednią konstrukcję dzieży oraz łopat. Wysoka jakość podzespołów.

 

Wersje próżniowe:

Próżnia dostępna jest we wszystkich oferowanych pojemnościach.

W mieszałkach próżniowych przyspiesza się proces mieszania, zwiększając również zakres technologiczny.

 

Wyposażenie dodatkowe:

  • Słup załadunkowy dla wózków 200 l.

  • Załadunek ślimakowy

  • Taśmociąg

  • Automatyczne dozowanie wody, oleju, solanki

  • System ważenia

  • System chłodzenia



Więcej