Katalog Maszyn
Mieszałka łopatkowa
Zastosowanie: Mieszałka łopatkowa przeznaczona jest do mieszania farszów w zakładach mięsnych, wędliniarskich, garmażeryjnych, rybnych, warzywno-owocowych, cukierniczych.
Budowa:
Stabilna i masywna konstrukcja wykonana stali nierdzewnej. W urządzeniu zastosowano podwójny system łopatek mieszających, które pozwalają na dokładne i równomierne mieszanie wszystkich składników farszu. Higieniczne i ergonomiczne wykonanie, zapewnia łatwą obsługę, czyszczenie i konserwację. Duży zakres zastosowań przez odpowiednią konstrukcję dzieży oraz łopat. Wysoka jakość podzespołów.
Wersje próżniowe:
Próżnia dostępna jest we wszystkich oferowanych pojemnościach.
W mieszałkach próżniowych przyspiesza się proces mieszania, zwiększając również zakres technologiczny.
Wyposażenie dodatkowe:
Słup załadunkowy dla wózków 200 l.
Załadunek ślimakowy
Taśmociąg
Automatyczne dozowanie wody, oleju, solanki
System ważenia
System chłodzenia